Öppettider: Inför julen är det öppet när ni vill! Kontakta oss så öppnar vi :-)

Välj ett annat språk
  • English
  • Svenska

Filter

Returer / byten

ÅNGERRÄTT, BYTE & RETURER

Returrätten gäller i 14 dagar från det att du fått dina varor eller hämtat ut varorna från valt (DHL, posten, Schenker etc.) ombud, vilket innebär att returen ska ha skickats inom 14 dagar från uthämtningen. Varorna ska skickas tillbaka i oanvänt och oförändrat skick i originalförpackning och i samma eller liknande påse som varorna anlände i så ser vi till att du får dina pengar tillbaka så fort som möjligt och allra senast 14 dagar efter vi mottagit returen. Observera att presentkort ej är returnerbara.

Ångerrätt

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen är ångerfristen 14 dagar. Det betyder att du enligt lag har rätt att ångra ditt köp och skicka tillbaka varan eller meddela oss om att du tänker returnera varan inom 14 dagar från det att du tagit emot din vara. För att utnyttja ångerrätten behöver du returnera eller informera oss om att du kommer att returnera varan inom 14 dagar från det att du mottagit den samt att varan hålls i väsentligen oanvänt och oförändrat skick. Du har rätt att frånträda ångerrätten genom att lämna eller sända oss ett meddelande om detta inom ångerfristen (2 kap. 9 § och 13 § distans- och hemförsäljningslagen (2005:59). Därefter är du skyldig att återsända varan till oss.

Byte

 Vill du byta en vara, exempelvis till en annan storlek eller färg gör du det enkelt genom att returnera varan till oss och meddela vad du vill byta till. Var uppmärksam att du vid utnyttjande av ångerrätt eller vid byte av en vara själv får stå för returfrakten och samtidigt hålls ansvarig för eventuella transportsskador. Var noggran med emballeringen vid återsändelse för att undvika transportskador.